Erkek Arkadaş Arıyorum Telefon Numaraları , Dul Bayan Arkadaş arıyorum arkadaşlık sitesi

Erkek arkadaş arıyorum,dul bayan arkadaş arıyorum tel , kız arkadaş numaraları , dul bayanım evlenmek istiyorum , ciddi islamı evlilik sitesi , ücretsiz arkadaşlık siteleri ,erkek arayan bayanlar

Evlenecek kız numaraları koca arayan kızlar

Sevgili dostlar ben turan, evlilik programları kapatıldığı için artık böyle temiz reklamsız üyeliksiz ücretsiz arkadaşlık sitelerini tercih etmeye başladım.

Evlenecek kız arıyorum artık evlenme yaşının geldiğini düşünen 19-25 arası kızlar numarasını yazarsa dönüş yapacağım.

Yakışıklıyım işim gücümde var dalyan boylu 27 yaşında aslan gibi delikanlıyım. Kendimi övmeyi hiç sevmem ama durum böyleyken böyle.

Şimdi yalan söylemeye gerek yok. Her kızla evliliği düşünecek değilim seçiciyim. 1.65 boyundan kısa olanlar, 65 kilodan fazla olanlar ve kendini güzel hissetmeyen özgüvensiz makyaj güzelleri yazmasın.

dul bayan kız numaraları koca arayan bayanlar evlenmek isteyenler

Doğal, namuslu, sabah erkenden kalkmayı huy edinmiş, saat 8de kahvaltıyı hazır edecek, akşam 11de uyuyan, televizyondan fazla kitap okumayı seven. fuzuli alışveriş yapmayan, yemek yapmasını çok iyi bilen, tüm tatlı çeşitlerine hakim, temizliği temizlikçiden iyi yapan. bu esnada güzelliğini ve kişisel bakımını ihmal etmeyen. Kocasını kapıda karşılayıp, kendi morali bozuk olsa dahi güler yüzlü bir şekilde hoşgeldin diyebilen.

İnsan ilişkileri iyi olan, komşularıyla ve eş dost akraba ile iletişimi iyi tutan, kimseye karşı cıvık olmadan samimiyetini koruyabilen olgunlukta olan.
Sabırlı, Doğurgan ve 5 çocuk desem hayır demeyecek ve çocuklarına çok ilgili alakalı anaç bir eş istiyorum.

Tabiki bu özellikte bir bayanı bu yaş aralığında ve bu zamanda bulmak zor ama imkansız değil.

Şimdi herkesin ağzından değişik sözler çıkacak eminim ama ne yapayım?

Eskiden yemek yapmasını,temizliği annesinin evinde öğrenen bir nesil vardı. Kızım sen evleneceksin öğren bunları, oturmasını kalkmasını bil, herkesle iyi geçinmeye bak, düşmanı ananda doğurur dost edin derlerdi. Şimdi kendini ezdirme kızın, geçinemezsen boşanırsın diyen, elinden telefon düşmeyen çay demleyemi bilmeyen bir nesil yetişti.

Maalesef durum böyle iken şu an ki ilanı okuyanların %99u gülecek ve sen nesin ki ne istiyorsun diyecek. Eskiden ise bu söylenen istekler sıradan karşılanırdı.

Bu yüzden evliliklerde boşanmalar hızla arttı. Kimse kimseye tahammül edemez oldu. Saygı sevgi bitti, menfaat ilişkisine döndü.

Neyse konumuzu dağıtmayalım. Ben sabırlı bir insanım bekleyeceğim.

Ücretsiz arkadaşlık sitesi

Yayınlanan son arkadaşlık ilanları

1 Comment

Add a Comment
  1. slm ismim ceylan samimi bir dost arkadaş ile tanışmak istemekteyim. Çünkü bu zamanda herkesin düşüncesi uçkur olmuş doğruyu bulmak şansa kalmış. Bende şansımı denemek istiyorum.
    Güzelim alımlıyım balık etliyim sevecen sıcak kanlı biriyim ama saf salak değilim. Niyetinizi siz söylemeden anlayacak kapasitedeyim.
    Hiç kendinizi yormayın şaklabanlık yapmayın. Güzelce yazarsanız bende size aynı şekilde cevap veririm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Erkek Arkadaş Arıyorum Telefon Numaraları , Bayan Arkadaş Arayanlar ilanları bul © 2014